Tips van Grandia Aankoopmakelaars

Aankoopmakelaar in regio Utrecht

De woningmarkt is constant in beweging. Schommelingen in de economie, aanpassingen van de rente of ontwikkelingen in de Nederlandse politiek hebben rechtstreeks invloed op de woningmarkt. We houden je graag op de hoogte van wat er speelt.

Aankoopmakelaar Utrecht

Waarom stijgen de huizenprijzen?

Waarom stijgen de huizenprijzen? In de huidige economie spelen enorm veel factoren mee. In deze nieuwe blog neemt Menno Grandia je mee in alle belangrijke ontwikkelingen.
Aankoopmakelaar in Utrecht

Checklist huis bezichtigen

Voorkom verrassingen bij het kopen van een huis. Om je op weg te helpen hebben wij een bezichtigingschecklist, zodat je de juiste keuze maakt! Lees hier verder.

Woning kopen voor een studerend kind in Utrecht

Ieder jaar weer een nieuwe lichting studenten naar Utrecht. Reden voor veel ouders om hun spaargeld of hypotheekruimte op de eigen woning nuttig te besteden door een woning te kopen voor hun dochter of zoon.
Bieden op een woning

Gelijk bieden op een huis of wachten?

Je hebt een bezichtiging gehad en je wilt de woning graag hebben. Wanneer is het verstandig om te bieden op een huis? En kun je een bod doen om per onderhandeling tot elkaar te komen of is het goed om ineens je maximale bod uit te brengen?